Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 26  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth p0005962^"
  1. Nekonečné, nesmírně obdivuhodné a překrásné : nová věda evodevo / Sean B. Carroll ; [z anglického originálu ... přeložil Zdeněk Žáček] .  Praha :  Academia,  2010 .  349 s., [16] s. obr. příl.   [1, z toho volných 1]
    Nekonečné, nesmírně obdivuhodné a překrásné
  2. Potravinářské tabulky / Zdeněk Žáček, Aleš Žáček .  Praha :  SPN,  1994 .  484 s.   [1, z toho volných 1]
    Potravinářské tabulky
  3. Z polotovarů a konzerv ve všední den i v neděli / Hana Sedláčková ; Fot. Zdeněk Žáček ; Graf. úprava František Fantyš Hana Sedláčková ; Zdeněk Žáček .  Praha :  Práce,  1990 .  31 s.   [1, z toho volných 1]
    Z polotovarů a konzerv ve všední den i v neděli
  4. Matematicko-technické tabulky pro SOU v potravinářském průmyslu : učební text pro 1.-3. ročník odborných učilišť a učňovských škol / Zdeněk Žáček, Albín Kania .  Praha :  SPN,  1989 .  471 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  5. Zavařujeme ovoce, nakládáme zeleninu / Hana Sedláčková ; Il. Eva Řežábková ; Fot. Zdeněk Žáček Hana Sedláčková ; Eva Řežábková ; Zdeněk Žáček .  Praha :  Práce,  1988 .  32 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  6. Učíme se vařit / Hana Sedláčková ; [il. Eva Řežábková ; fot. Zdeněk Žáček ; obálku navrhl a graf. upravil Mojmír Čapek] .  Praha :  Práce,  1986 .  32 s.  
    Učíme se vařit
  7. Záruční lhůty potravinářských výrobků / Zdeněk Žáček, Miroslav Vakoč .  Praha :  Merkur,  1984  280 stran  
    Záruční lhůty potravinářských výrobků
  8. Záruční lhůty potravinářských výrobků / Zdeněk Žáček, Miroslav Vakoč .  Praha :  Merkur,  1984 .  280 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  9. Matematicko-technické tabulky pro OU a UŠ v potravinářském průmyslu / Zdeněk Žáček, Albín Kania .  Praha :  SPN,  1983 .  420 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  10. Vůně koření / Zdeněk Žáček .  Praha :  Merkur,  1981 .  207 s.  
    Vůně koření

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.