Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 9  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth p0201500^"
  1. Říp, hora v jezeru / Karel Žebera ; Jiří Mikula .  Praha :  Panorama,  1982  125 stran  
    Říp, hora v jezeru
  2. Říp, hora v jezeru / text napsal a poznámkami opatřil Karel Žebera ; ilustrace Jiří Mikula ; mapky a zobrazení artefaktů Pavel Major .  Praha :  Panorama,  1982 .  125 s.   [2, z toho volných 1, prezenčně 1]
    kniha
  3. Die ältesten Zeugen der menschlichen Arbeit in Böhmen. II. Band, Bohémien / Karel Žebera .  Praha :  Academia, nakladatelství Československé akademie věd,  1969 .  87, [1] s., 40 s. obr. příl.  
    Die ältesten Zeugen der menschlichen Arbeit in Böhmen
  4. Československo ve starší době kamenné / Karel Žebera .  Praha :  ČSAV,  1958  214 stran, 88 stran fotografických příloh  
    Československo ve starší době kamenné
  5. Československo ve starší době kamenné / Karel Žebera .  Praha :  ČSAV,  1958 .  214 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  6. Vysvětlivky k Přehledné mapě základových půd ČSR 1:75 000 : list Pardubice-Hradec Králové 3955 / Karel Žebera .  Praha :  Státní geologický ústav ČSR,  1952 .  27 s.  
    Vysvětlivky k Přehledné mapě základových půd ČSR 1:75 000
  7. Okres Kladno : (lomy, pískovny a hliniště podle stavu v roce 1940) / sestavil Karel Žebera .  V Praze :  Český svaz pro výzkum a zkušení technicky důležitých látek a konstrukcí : Geologický ústav pro Čechy a Moravu,  1941 .  87 s.   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    kniha
  8. Pozůstatky moří a sopečné činnosti v kladensko-slánském kraji : přehled dávnověku Kladenska a Slánska. I. část / Karel Žebera .  Kladno :  [s.n.,  1937] .  32 s.   [2, z toho volných 0, prezenčně 2]
    Pozůstatky moří a sopečné činnosti v kladensko-slánském kraji
  9. Věstník Městského musea na Kladně .  Kladno :  Správa Městského musea,  1936 .  sv  
    Souborný záznam: použijte odkaz na záznam čísla nebo svazku
    1936: Sv. 1
    časopis


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.