Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 2  
Váš dotaz: Název = "Art of fermentation"
  1. Umění fermentace. Díl druhý, Pivo & další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu & tempeh, maso, ryby & vejce, proměna společnosti / Sandor Katz ; překlad Tomáš Roztočil .  Praha :  Alferia,  2021  337 stran   [1, z toho volných 0]
    Umění fermentace
  2. Umění fermentace. Díl první, Postupy & vybavení, nakládaná zelenina & kimčchi, kysané nápoje, domácí kefíry, jogurty & sýry, medoviny, vína & cidery / Sandor Katz ; překlad Tomáš Roztočil .  Praha :  Alferia,  2021  353 stran   [1, z toho volných 1]
    Umění fermentace


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.