Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 4  
Váš dotaz: Korporace = "Asociace kuchařů a cukrářů České republiky"
  1. Gastro report & minutka : magazín profesionální gastronomie : oficiální časopis Asociace kuchařů a cukrářů České republiky .  Praha :  T&M Creative,  2012-  
    Souborný záznam: použijte odkaz na záznam čísla nebo svazku
    2024: číslo 1, číslo 2
    2023: číslo 1, číslo 2, číslo 3
    2022: číslo 1-4
    2021: 3-4
    2020: 1-2/3
    2019: 1-4
    2018: 1-4
    2017: 1-2, 4
    2016: 1-4
    2015: 1-4
    2014: 1-4
    2013: 1-4
    2012: 1-4 + Spec.
    Gastro report & minutka
  2. Receptury pro cukrářskou výrobu. Výrobky z pevných těst / Jaroslava Stejskalová, František Kadlec, Ivana Nováková .  Praha :  Idea servis,  2007 .  90 s., [4] s. příl.   [1, z toho volných 1]
    Receptury pro cukrářskou výrobu
  3. Receptury pro cukrářskou výrobu. Korpusy / Jaroslava Stejskalová, František Kadlec, Ivana Nováková .  Praha :  Idea servis,  2006 .  62 s.  
    Receptury pro cukrářskou výrobu
  4. Receptury pro cukrářskou výrobu. Těsta a hmoty / Jaroslava Stejskalová, František Kadlec, Ivana Nováková .  Praha :  Idea servis,  2006 .  94 s.  
    Receptury pro cukrářskou výrobu


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.