Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 4  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth p0021280^"
  1. Technologie výroby potravin živočišného původu : bakalářský směr / Jan Hrabě, Pavel Březina, Pavel Valášek .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati,  2006 .  180 s.   [1, z toho volných 1]
    Technologie výroby potravin živočišného původu
  2. Chemie a technologie mléka / Pavel Březina, Jaroslav Jelínek .  Praha :  VŠCHT,  1990 .  2 sv.  
    Chemie a technologie mléka
  3. Mikrobiologie mléka a tuků / Milada Plocková, Pavel Březina .  Praha :  MON,  1988 .  228 s.  
    Mikrobiologie mléka a tuků
  4. Návody pro laboratorní cvičení z mikrobiologie mléka a tuků / Pavel Březina, Milada Plocková .  Praha :  SNTL,  1986 .  216 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.