Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth p0020196^"
  1. O labužnictví [zvukový záznam] / Jean Anthelme Brillat-Savarin .  [Praha :  Knihovna a tiskárna pro nevidomé K. E. Macana,  2008] .  1 zvuková deska   [1, z toho volných 1]
    zvukový dokument
  2. O labužnictví : fyziologie chuti / Jean-Anthelme Brillat-Savarin ; z francouzštiny přeložila Rafaela Zachystalová .  Praha :  NLN,  1994 .  347 s.   [1, z toho volných 1]
    O labužnictví
  3. Fyziológia chuti, alebo, Úvahy o gastronomickom umení : dielo teoretické, historické a súčasné, venované... / Jean-Anthelme Brillat-Savarin .  Bratislava :  Tatran,  1987 .  211 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  4. Fysiologie chuti. II. díl / Brillat-Savarin ; S předmluvou od Charlesa Monseleta ; Z francouzského přeložila Rafaela Zachystalová .  V Praze :  J. Otto,  1931 .  264 s.  
    Fysiologie chuti
  5. Fysiologie chuti. I. díl / Brillat-Savarin ; z francouzského přeložila Rafaela Zachystalová ; s předmluvou od Charlesa Monseleta .  V Praze :  J. Otto,  1929 .  260 s.  
    Fysiologie chuti


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.