Výsledky vyhledávání
- Mlékárenská technologie I. / František Buňka ... [et al.] . Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2013 . 258 s. [1, z toho volných 1]
- Základní principy výroby tavených sýrů = Basic principles of processed cheese production : monografie / František Buňka, Leona Buňková, Stanislav Kráčmar . Brno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, 2009 . 70 s. [1, z toho volných 1]
- Senzorická analýza potravin I. / František Buňka, Jan Hrabě, Bohumír Vospěl . Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2008 . 145 s. [1, z toho volných 1]
- Technologie výroby potravin rostlinného původu : pro kombinované studium / Jan Hrabě, František Buňka, Ignác Hoza . Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2007 . 189 s.
- Senzorická analýza potravin II. : statistické metody / Oldřich Kříž, František Buňka, Jan Hrabě . Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2007 . 127 s. [1, z toho volných 1]
- Ekonomika výživy a výživová politika I. / František Buňka, Václav Novák, Helena Kadidlová . Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2006 . 159 s.
- Základy ekonomiky výživy pro kombinované studium / Václav Novák, František Buňka . Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2006 . 121, [18] s.
- Ekonomika výživy a výživová politika II. : vývoj zemědělské politiky EU a ČR / Václav Novák, Helena Kadidlová, František Buňka . Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2006 . 117 s. [1, z toho volných 1]
- Legislativa a řízení jakosti v potravinářství / Jan Hrabě, František Buňka, Otakar Rop . Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2005 . 173 s. [1, z toho volných 1]
- Základy ekonomiky výživy / Václav Novák, František Buňka . Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2005 . 119, [60] s. [1, z toho volných 1]