Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth 0246007^"
  1. Základní principy výroby tavených sýrů = Basic principles of processed cheese production : monografie / František Buňka, Leona Buňková, Stanislav Kráčmar .  Brno :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně,  2009 .  70 s.   [1, z toho volných 1]
    Základní principy výroby tavených sýrů
  2. Obecná mikrobiologie / Leona Čechová, Magda Janalíková .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2007 .  190 s.   [2, z toho volných 2]
    Obecná mikrobiologie
  3. Základy obecné mikrobiologie : pro studenty kombinovaného studia / Leona Čechová .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2006 .  142 s.  
    Základy obecné mikrobiologie


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.