Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth 0262883^"
  1. XLIV. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin [elektronický zdroj] : sborník příspěvků : Skalský Dvůr, 26.-28.5.2014 / editoři: Karel Cejpek, Jindřich Špicner .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická v Praze : Výzkumný ústav potravinářský Praha,  2014 .  1 CD-ROM   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    počítačový soubor
  2. XLII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin [elektronický zdroj] : sborník příspěvků : Skalský Dvůr, 21.-23.5.2012 / [ed. Cejpek, K., Špicner J.] .  Praha :  VŠCHT v Praze : Výzkumný ústav potravinářský Praha,  2012 .  1 CD-ROM   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    počítačový soubor
  3. Biosynthesis of food components / Jan Velíšek, Karel Cejpek .  Tábor :  OSSIS,  2008 .  497 s.   [1, z toho volných 1]
    Biosynthesis of food components


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.