Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 2  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth 0269793^"
  1. Mikrobiologie potravin - praktická cvičení II. : metody stanovení mikroorganismů v potravinách / Cupáková Šárka, Karpíšková Renáta, Necidová Lenka .  Brno :  Veterinární a farmaceutická univerzita,  2010 .  108 s.   [1, z toho volných 1]
    Mikrobiologie potravin - praktická cvičení II
  2. Mikrobiologie potravin - praktická cvičení I. : obecná mikrobiologie / Cupáková Šárka, Dušková Marta, Karpíšková Renáta .  Brno :  Veterinární a farmaceutická univerzita Brno,  2008 .  55 s.   [1, z toho volných 1]
    Mikrobiologie potravin - praktická cvičení I


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.