Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 2  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth p0033786^"
  1. Chemické a fyzikálně-chemické metody v kontrole jakosti mléka a mlékárenských výrobků / Zdeněk Cvak, Ludmila Peterková, Eva Černá .  Praha :  VÚPP - Středisko potravinářských informací,  1992 .  221 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  2. Využití atomové absorpční spektrometrie v potravinářské a zemědělské praxi / Jiří Pavelka a kolektiv: Z. Cvak, J. Korečková, P. Mader, J. Musil, J. Šebesta .  Praha :  VÚPP,  1990  156 stran  
    Využití atomové absorpční spektrometrie v potravinářské a zemědělské praxi


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.