Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 4  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth p0062382^"
  1. Zpracování a zbožíznalství živočišných produktů / Jana Simeonovová, Ivo Ingr, Stanislav Gajdůšek .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  2003 .  122 s.   [1, z toho volných 1]
    Zpracování a zbožíznalství živočišných produktů
  2. Laktologie / Stanislav Gajdůšek .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  2003 .  78 s.   [1, z toho volných 1]
    Laktologie
  3. Společné stravování / Stanislav Gajdůšek, Jana Dostálová, Pavel Otoupal .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  1999 .  113, [14] s.   [1, z toho volných 1]
    Společné stravování
  4. Technologie živočišných výrobků. Díl 1., Návody do cvičení z mlékařství / Vladimír Klíčník, Stanislav Gajdůšek .  Praha :  SPN,  1982 .  200 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.