Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 8  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth p0047856^"
  1. Potravinářská mikrobiologie / Bohuš Hampl .  Praha :  SNTL,  1968 .  276 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  2. Potravinářská mikrobiologie / Bohuš Hampl .  Praha :  Státní nakladatelství technické literatury,  1968  276 stran  
    Potravinářská mikrobiologie
  3. Rukověť potravinářské analytiky / Gustav Janíček, Bohouš Hampl, Karel Šandera .  Praha :  SNTL,  1962 .  740 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  4. Obecná chemická technologie. III, Přehled potrav. a kvasného průmyslu / zprac. kol. pod ved. B. Hampla ; Předml.: Rudolf Bretschneider .  Praha :  SNTL,  1962 .  454, [1] s.  
    Obecná chemická technologie
  5. Klíč k určování technicky důležitých plísní / Bohuš Hampl, Ludmila Šilhánková .  Praha :  Státní nakladatelství technické literatury,  1957  130 stran, 1 složený list, 5 nečíslovaných listů obrazových příloh  
    Klíč k určování technicky důležitých plísní
  6. Příručka praktické mikrobiologie / M.V. Fjodorov ; z ruského originálu ... přeložili A. Kroulík, B. Hampl a O. Langkramer .  Praha :  Státní zemědělské nakladatelství,  1953  244, [7] stran  
    Příručka praktické mikrobiologie
  7. Zemědělská mikrobiologie / Václav Káš, Bohumil Hampl, Alois Kroulík .  Praha :  Státní pedagogické nakladatelství,  1953  225 stran, 77 stran obrazové přílohy  
    Zemědělská mikrobiologie
  8. Mikrobiologie / M. V. Fjodorov ; přel. A. Kroulík, B. Hampl, O. Langkramer. .  Praha :  Přírodovědecké nakladatelství,  1952.  326 stran  
    Mikrobiologie


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.