Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth p0028613^"
  1. Stroje a výrobní linky rybné výroby pro 3. ročník středních odborných učilišť / Jan Hořejší, František Jehlička .  Praha :  Středisko potravinářských informací,  1992 .  141 s.   [1, z toho volných 1]
    Stroje a výrobní linky rybné výroby pro 3. ročník středních odborných učilišť
  2. Technologie rybné výroby 2. pro 3. ročník středních odborných učilišť / Jan Hořejší .  Praha :  Středisko potravinářských informací,  1992 .  138 s.   [1, z toho volných 1]
    Technologie rybné výroby 2. pro 3. ročník středních odborných učilišť
  3. Technologie rybné výroby. I / Jan Hořejší .  Praha :  Výzkumný ústav potravinářského průmyslu,  1991 .  194 s.   [1, z toho volných 1]
    Technologie rybné výroby
  4. 100 a 1 rybích jídel / V. Mikeš, J. Hiršl, J. Hořejší .  Praha :  Merkur,  1982 .  110 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  5. 100 a 1 rybích jídel / V. Mikeš, J. Hiršl, J. Hořejší .  V Praze :  Merkur,  1982 .  110 s.  
    100 a 1 rybích jídel


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.