Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 10  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth 0226874^"
  1. Potravinářská biochemie I. : pro studenty kombinované formy studia / Ignác Hoza, Daniela Kramářová, Pavel Budinský .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2008 .  159 s.   [1, z toho volných 1]
    Potravinářská biochemie I
  2. Potravinářská biochemie V. / Ignác Hoza ... [et al.] .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2008 .  70 s.   [1, z toho volných 1]
    Potravinářská biochemie V
  3. Potravinářská biochemie IV / Ignác Hoza ... [et al.] .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2007 .  105 s.   [1, z toho volných 1]
    Potravinářská biochemie IV
  4. Potravinářská biochemie II. : pro studenty kombinované formy studia / Ignác Hoza, Daniela Kramářová, Pavel Budínský .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2007 .  150 s.   [1, z toho volných 1]
    Potravinářská biochemie II
  5. Technologie výroby potravin rostlinného původu : pro kombinované studium / Jan Hrabě, František Buňka, Ignác Hoza .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2007 .  189 s.  
    Technologie výroby potravin rostlinného původu
  6. Potravinářská biochemie III. / Ignác Hoza, Daniela Kramářová, Pavel Budínský .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2006 .  123 s.   [2, z toho volných 2]
    Potravinářská biochemie III
  7. Potravinářská biochemie II. / Ignác Hoza, Daniela Kramářová, Pavel Budínský .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2006 .  104 s.   [2, z toho volných 2]
    Potravinářská biochemie II
  8. Teoretické principy konzervace potravin I. Hlavní konzervárenské suroviny / Otakar Rop, Pavel Valášek, Ignác Hoza .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati,  2005 .  130 s.   [1, z toho volných 1]
    Teoretické principy konzervace potravin I
  9. Potravinářská biochemie I. / Ignác Hoza, Daniela Kramářová .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2005 .  168 s.   [2, z toho volných 2]
    Potravinářská biochemie I
  10. Technologie výroby potravin rostlinného původu : bakalářský stupeň / Jan Hrabě, Otakar Rop, Ignác Hoza .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati,  2005 .  178 s.   [2, z toho volných 2]
    Technologie výroby potravin rostlinného původu


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.