Výsledky vyhledávání
- Senzorická analýza potravin I. / František Buňka, Jan Hrabě, Bohumír Vospěl . Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2008 . 145 s. [1, z toho volných 1]
- Senzorická analýza potravin II. : statistické metody / Oldřich Kříž, František Buňka, Jan Hrabě . Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2007 . 127 s. [1, z toho volných 1]
- Technologie výroby potravin rostlinného původu : pro kombinované studium / Jan Hrabě, František Buňka, Ignác Hoza . Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2007 . 189 s.
- Technologie výroby potravin živočišného původu : bakalářský směr / Jan Hrabě, Pavel Březina, Pavel Valášek . Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2006 . 180 s. [1, z toho volných 1]
- Technologie výroby potravin rostlinného původu : bakalářský stupeň / Jan Hrabě, Otakar Rop, Ignác Hoza . Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2005 . 178 s. [2, z toho volných 2]
- Legislativa a řízení jakosti v potravinářství / Jan Hrabě, František Buňka, Otakar Rop . Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2005 . 173 s. [1, z toho volných 1]