Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth 0209129^"
  1. Cereální chemie a technologie : zpracování obilovin - mlýnská a těstárenská výroba / Marcela Sluková, Pavel Skřivan, Marie Hrušková .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,  2017  217 stran   [1, z toho volných 1]
    Cereální chemie a technologie
  2. Těstoviny / Marie Hrušková, Pavel Hrdina, Pavel Filip .  Praha :  Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. a Potravinářská komora ČR v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny,  2015  19 stran   [1, z toho volných 1]
    Těstoviny
  3. Cereální chemie a technologie I : cereální chemie, mlýnská technologie, technologie výroby těstovin / Josef Příhoda, Pavel Skřivan, Marie Hrušková .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,  2003 .  202 s.   [1, z toho volných 1]
    Cereální chemie a technologie I


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.