Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 18  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth p0012322^"
  1. Jakost a zpracování ryb / Ivo Ingr .  Brno :  Mendelova univerzita v Brně,  2010 .  102 s.   [1, z toho volných 1]
    Jakost a zpracování ryb
  2. Senzorická analýza potravin / Ivo Ingr, Jan Pokorný, Helena Valentová .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  2007 .  101 s.   [1, z toho volných 1]
    Senzorická analýza potravin
  3. Základy konzervace potravin / Ivo Ingr .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  2007 .  119, [18] s.   [1, z toho volných 1]
    Základy konzervace potravin
  4. Základy konzervace potravin / Ivo Ingr .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  2005 .  119 s.  
    Základy konzervace potravin
  5. Jakost a zpracování ryb / Ivo Ingr .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  2004 .  102 s.  
    Jakost a zpracování ryb
  6. Zpracování a zbožíznalství živočišných produktů / Jana Simeonovová, Ivo Ingr, Stanislav Gajdůšek .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  2003 .  122 s.   [1, z toho volných 1]
    Zpracování a zbožíznalství živočišných produktů
  7. Produkce a zpracování masa / Ivo Ingr .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  2003 .  202 s.   [1, z toho volných 1]
    Produkce a zpracování masa
  8. Zpracování zemědělských produktů / Ivo Ingr a kolektiv .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  2001 .  249 s.   [1, z toho volných 1]
    Zpracování zemědělských produktů
  9. Základy konzervace potravin / Ivo Ingr .  Brno :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  1999 .  119 s.   [1, z toho volných 1]
    Základy konzervace potravin
  10. Technologie masa / Ivo Ingr .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  1996 .  273 s.  
    Technologie masa

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.