Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 19  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth p0009617^"
  1. Dějiny umělecké kultury. 2 / Miloš Jůzl .  Praha :  SPN,  1996 .  341 s.   [2, z toho volných 2]
    Dějiny umělecké kultury
  2. Základy estetiky : učební text pro střední školy / napsal: Miloš Jůzl .  V Praze :  S & M,  1992  39 stran   [2, z toho volných 2]
    Základy estetiky
  3. Dějiny umělecké kultury 1 : učebnice pro 5.-8. roč. hudeb. a taneč. škol a 5. a 6. roč. konzervatoří / Miloš Jůzl .  Praha :  SPN,  1990 .  367 s.   [2, z toho volných 2]
    Dějiny umělecké kultury 1
  4. Úvod do estetiky : předmět a metody, dějiny, systém estetických kategorií a pojmů / Miloš Jůzl, Dušan Prokop .  Praha :  Panorama,  1989 .  427 s.  
    Úvod do estetiky
  5. Úvod do estetiky : předmět a metody, dějiny, systém estetických kategorií a pojmů / Miloš Jůzl, Dušan Prokop .  Praha :  Panorama,  1989 .  427 s.   [2, z toho volných 1]
    kniha
  6. Kapitoly z empirické a experimentální estetiky / Miloš Jůzl .  Praha :  SPN,  1988 .  137 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  7. Hostinského pojetí estetiky a filozofie dějin umění / Miloš Jůzl .  Praha :  Univerzita Karlova,  1985  127 stran  
    Hostinského pojetí estetiky a filozofie dějin umění
  8. Současná estetika / Guido Morpurgo-Tagliabue ; z franc. přel. Miloš Jůzl, Zdena Plošková ; [doslov naps. a rejstříky zprac. M. Jůzl] .  Praha :  Odeon,  1985 .  552 s.  
    Současná estetika
  9. Současná estetika / Guido Morpurgo-Tagliabue ; Z franc. přel. Miloš Jůzl, Zdena Plošková ; Doslov naps. a jmenný a věcný rejstřík zprac. M. Jůzl Guido Morpurgo-Tagliabue ; Vlastimil Zuska ; Miloš Jůzl ; Miloš Jůzl ; Zdena Plošková ; Miloš Jůzl .  Praha :  Odeon,  1985 .  552 s.   [2, z toho volných 1]
    kniha
  10. Úvod do estetiky (předmět a metody - dějiny - základní estetické kategorie / Miloš Jůzl, Dušan Prokop .  Praha :  SPN,  1982 .  240 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.