Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth p0097501^"
  1. Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny : postupy na zásadách HACCP : nové předpisy EU : praktická příručka pro pracovníky resturací a účelového stravování zejména malých a středních provozoven stravovacích služeb / Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů .  Praha :  České a slovenské odborné nakladatelství,  2006 .  101 s., [17] l. příl.   [1, z toho volných 1]
    Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny
  2. Bezpečnost pokrmů v gastronomii : HACCP : správná výrobní a hygienická praxe, aktuální legislativa : příručka pro pracovníky restaurací a účelového stravování / Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů .  Praha :  České a slovenské odborné nakladatelství,  2004 .  183 s.   [1, z toho volných 1]
    Bezpečnost pokrmů v gastronomii
  3. Systém kritických bodů (HACCP) v obchodě : příručka pro pracovníky potravinářských prodejen / Michal Voldřich, Marie Jechová, Marcela Kaudelová .  Praha :  České a slovenské odborné nakladatelství : Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR,  2004 .  73 s.   [1, z toho volných 1]
    Systém kritických bodů (HACCP) v obchodě
  4. Komentované vydání ČSN ISO 15161:2003 : směrnice pro zavádění ISO 9001:2000 v potravinářském a nápojovém průmyslu / vypracoval kolektiv autorů Hrudka QES, Marie Jechová, Michal Voldřich .  Praha :  Český normalizační institut,  2003 .  70 s.  
    Komentované vydání ČSN ISO 15161:2003
  5. Komentované vydání ČSN ISO 15161:2003 : směrnice pro zavádění ISO 9001:2000 v potravinářském a nápojovém průmyslu / vypracoval kolektiv autorů: Hrudka, Marie Jechová, Michal Voldřich .  Praha :  Český normalizační institut,  2003 .  70 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  6. Hygiena v gastronomii : příručka pro pracovníky účelového stravování, restaurací a hotelů / Jarmila Číhalová, Marie Jechová .  Praha :  České a slovenské odborné nakladatelství,  2001 .  70 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.