Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 16  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth p0060883^"
  1. Přirozená klimatizace / Miloslav V. Jokl .  Brno :  ERA,  2004 .  vii, 81 s.   [1, z toho volných 1]
    Přirozená klimatizace
  2. Zdravé obytné a pracovní prostředí / Miloslav Jokl .  Praha :  Academia,  2002 .  261 s., xvi s. obr. příl.   [1, z toho volných 1]
    Zdravé obytné a pracovní prostředí
  3. Oceňování nemovitostí : aktuální příručka pro úřední, tržní a mezinárodní oceňování se vzory a souvisejícími právními předpisy / Miloslav V. Jokl, Miloslav P. Jokl, Daniel J. Jokl .  Praha :  Dashöfer,  c1999-2001 .  1 sv.   [1, z toho volných 0]
    kniha
  4. Human performance and environment level / Miloslav Jokl .  Praha :  ČVUT,  2000 .  212 s.   [1, z toho volných 1]
    Human performance and environment level
  5. Teorie oceňování nemovitostí / Miloslav V. Jokl, Miloslav P. Jokl, Daniel J. Jokl .  Praha :  Vysoká škola ekonomická,  1999 .  301 s.   [1, z toho volných 1]
    Teorie oceňování nemovitostí
  6. Teorie vnitřního prostředí budov / Miloslav Jokl .  Praha :  ČVUT,  1991 .  261 s.   [2, z toho volných 2]
    kniha
  7. Teorie vnitřního prostředí budov : určeno pro stud. fak. stavební / Miloslav Jokl .  Praha :  ČVUT,  1991 .  261 s.  
    Teorie vnitřního prostředí budov
  8. Měření a automatická regulace systémů : Určeno pro stud. fak. stavební / Miloslav Jokl .  Praha :  ČVUT,  1990 .  118 s.  
    Měření a automatická regulace systémů
  9. TZB - Interní mikroklima, ventilační a klimatizační technika pro stavební inženýry. I.díl / Miloslav Jokl .  Praha :  ČVUT,  1990 .  167 s.  
    TZB - Interní mikroklima, ventilační a klimatizační technika pro stavební inženýry
  10. TZB - Interní mikroklima, ventilační a klimatizační technika pro stavební inženýry 2 / Miloslav Jokl .  Praha :  Ediční středisko ČVUT,  1989 .  182 s.  
    TZB - Interní mikroklima, ventilační a klimatizační technika pro stavební inženýry 2

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.