Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth 0343635^"
  1. Kouzlo fermentace s plísní koji / Rich Shih a Jeremy Umansky ; s předmluvou Sandora Katze ; překlad Tomáš Roztočil a Petra Zrůstková .  Praha :  Alferia,  2023  333 stran, 16 stran obrazových příloh   [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    Kouzlo fermentace s plísní koji
  2. Umění fermentace. Díl první, Postupy & vybavení, nakládaná zelenina & kimčchi, kysané nápoje, domácí kefíry, jogurty & sýry, medoviny, vína & cidery / Sandor Katz ; překlad Tomáš Roztočil .  Praha :  Alferia,  2021  353 stran   [1, z toho volných 1]
    Umění fermentace
  3. Umění fermentace. Díl druhý, Pivo & další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu & tempeh, maso, ryby & vejce, proměna společnosti / Sandor Katz ; překlad Tomáš Roztočil .  Praha :  Alferia,  2021  337 stran   [1, z toho volných 0]
    Umění fermentace
  4. Síla přírodní fermentace : nakládaná zelenina & kimči, domácí jogurty & farmářský sýr, miso & tempeh, pivo, víno, medovina & cider, domácí chléb, lívance & sušenky Sandor Katz ; překlad Zuzana Ouhrabková ze Zkvašeno.cz .  Praha :  Alferia,  2020  253 stran   [1, z toho volných 0]
    Síla přírodní fermentace
  5. Síla přírodní fermentace : jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur / Sandor Ellix Katz ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Ouhrabková] .  Praha :  Grada,  2015 .  255 s.   [2, z toho volných 1]
    Síla přírodní fermentace


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.