Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 11  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth p0031571^"
  1. Základy fyziologie rostlin / Miroslav Kincl, Václav Krpeš .  Ostrava :  Václav Krpeš,  2006 .  220 s.   [1, z toho volných 1]
    Základy fyziologie rostlin
  2. Základy fyziologie rostlin / Miloslav Kincl, Václav Krpeš .  Ostrava :  Montanex,  2000 .  221 s.   [1, z toho volných 1]
    Základy fyziologie rostlin
  3. Biologie rostlin pro 1. ročník gymnázií / Lubomír Kincl, Miloslav Kincl, Jana Jakrlová ; [kresby Marie Tuháčková] .  Praha :  Fortuna,  2000 .  255 s.   [4, z toho volných 3]
    Biologie rostlin pro 1. ročník gymnázií
  4. Cytologie / Jaroslav Horáček, Miloslav Kincl .  Ostrava :  Ostravská univerzita,  1996 .  124 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  5. Biologie rostlin pro 1. ročník gymnázií / Lubomír Kincl, Jana Jakrlová, Miloslav Kincl ; [il. Marie Suchardová] .  Praha :  Fortuna,  1996 .  112 s.   [3, z toho volných 3]
    Biologie rostlin pro 1. ročník gymnázií
  6. Biologie rostlin pro 1. ročník gymnázií / Lubomír Kincl, Jana Jakrlová, Miloslav Kincl ; il. Marie Suchardová .  Praha :  Fortuna,  1993 .  112 s.   [2, z toho volných 2]
    Biologie rostlin pro 1. ročník gymnázií
  7. Základy rostlinné výroby pro učitele. Část 1. / Miloslav Kincl, Jozef Zelinka, Svatava Kubicová .  Ostrava :  Pedagog. fak.,  1989 .  232 s.   [1, z toho volných 1]
    Základy rostlinné výroby pro učitele
  8. Základy rostlinné výroby pro učitele. Část 2. / Miloslav Kincl, Jozef Zelinka, Svatava Kubicová .  Ostrava :  Pedagog. fak.,  1989 .  s. 233-470   [1, z toho volných 1]
    Základy rostlinné výroby pro učitele
  9. Základy fyziologie rostlin / Miloslav Kincl, Luděk Faustus .  Praha :  Státní pedagogické nakladatelství  1978 .  168 s.  
    Základy fyziologie rostlin
  10. Základy fyziologie rostlin : vysokoškolská učebnice / Miloslav Kincl, Luděk Faustus .  Praha :  SPN,  1978 .  168 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.