Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth 0229755^"
  1. Pokročilé technologie v mlékárenství : laboratorní cvičení / Lenka Kouřimská, Veronika Legarová .  Praha :  Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, katedra kvality a bezpečnosti potravin : Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky,  2021  99 stran   [1, z toho volných 1]
    Pokročilé technologie v mlékárenství
  2. Úvod do mlékařství : laboratorní cvičení / Lenka Kouřimská .  Praha :  Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, katedra kvality zemědělských produktů,  2007 .  99 s.   [1, z toho volných 1]
    Úvod do mlékařství
  3. Drůbež a mléko ve výživě člověka : konference s mezinárodní účastí : 24.5.2006 / pořádané Katedrou kvality zemědělských produktů ; Luboš Babička, Lenka Kouřimská .  Praha :  Katedra kvality zemědělských produktů, Fakuta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů,  2006 .  91 s .   [1, z toho volných 1]
    Drůbež a mléko ve výživě člověka
  4. Praktikum pro faremní zpracovatele mléka : seminář pro praxi. Hygienické požadavky na faremní zpracování mléka / Luboš Babička, Lenka Kouřimská .  Praha :  Česká zemědělská univerzita,  2006 .  48 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  5. Praktikum pro faremní zpracovatele mléka : (seminář pro praxi). Část B, Kysané mléčné výrobky / Luboš Babička, Lenka Kouřimská, Hedvika Dragounová .  Praha :  Česká zemědělská univerzita,  2005 .  32 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  6. Faremní zpracování mléka : hodnocení výrobků : seminář pro praxi : malý slovníček pojmů pro zemědělce a potravináře / Lenka Kouřimská, Luboš Babička .  V Praze :  Česká zemědělská univerzita,  2005 .  20 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.