Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth p0062298^"
  1. Kulinářský cestovní ruch : vybrané kapitoly / Stanislav Kráčmar, Květoslava Šustová a kolektiv .  Ostrava :  Key Publishing s.r.o.,  2019  124 stran   [1, z toho volných 1]
    Kulinářský cestovní ruch
  2. Základní principy výroby tavených sýrů = Basic principles of processed cheese production : monografie / František Buňka, Leona Buňková, Stanislav Kráčmar .  Brno :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně,  2009 .  70 s.   [1, z toho volných 1]
    Základní principy výroby tavených sýrů
  3. Kŕmenie hovädzieho dobytka / Ján Labuda, Stanislav Kráčmar .  Bratislava :  Príroda,  1987 .  266 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.