Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 17  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth p0022335^"
  1. Rádce chovatele králíků, drůbeže, ovcí, koz, nutrií, vietnamských prasat, hlemýžďů / Josef Kroulík .  Praha :  Brázda,  1996 .  213 s., [4 s.] fot. na příl.   [3, z toho volných 1]
    Rádce chovatele králíků, drůbeže, ovcí, koz, nutrií, vietnamských prasat, hlemýžďů
  2. Přírodopis 9 pro devátý ročník zvláštní školy / Jarmila Kroulíková ; [il. Josef Kroulík ; Miroslav Habr] .  Praha :  Septima,  1995 .  56 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  3. Přírodopis pro sedmý ročník zvláštní školy / Jarmila Kroulíková, Josef Kroulík ; il. Eva Duchečková .  Praha :  Septima,  1995 .  66 s.   [2, z toho volných 2]
    Přírodopis pro sedmý ročník zvláštní školy
  4. Přírodopis pro osmý ročník zvláštní školy / Jarmila Kroulíková, Josef Kroulík ; il. Eva Duchečková .  Praha :  Septima,  1995 .  93 s.   [1, z toho volných 1]
    Přírodopis pro osmý ročník zvláštní školy
  5. Výživa a krmivárstvo : učebnica pre SOU / Josef Kroulík ; preložila J. Breierová ; Š. Labuš ; E. Maťušová .  Bratislava :  Príroda,  1991 .  198 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  6. Výživa a krmivárstvo : učebnica pre SOU, študijný odbor operátor poľnohospodárskej techniky... / Josef Kroulík .  Bratislava :  Príroda,  1989 .  201 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  7. Výživa a krmivářství : učebnice pro SOU / Josef Kroulík .  Praha :  SZN,  1989 .  183 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  8. Metodická příručka k vyučování odborným zemědělským předmětům ve 4. ročníku gymnázia / Josef Kroulík .  Praha :  SPN,  1988 .  534 s   [1, z toho volných 1]
    kniha
  9. Cvičení ze zemědělství pro 4. ročník gymnázia : živočišná výroba / František Burda, Josef Kroulík .  Praha :  SZN,  1987 .  232 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  10. Zemědělská laboratorní technika pro IV. ročník gymnázia / Josef Kroulík .  Praha :  SZN,  1987 .  150 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.