Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 19  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^unknown jk01071686^"
  1. Chemie mléka a mléčných výrobků : Část povšechná. (II, Mléčné výrobky) / Napsal Prof. Dr. Otakar Laxa .  V Praze :  Ministerstvo zemědělství republiky Československé,  1936 .  327 s.  
    kniha
  2. Mlékařství v republice Československé / Otakar Laxa. .  Praha :  Masarykova akademie práce,  1929 .  38 s.  
    Mlékařství v republice Československé
  3. Mléko, tvaroh, bryndza / úvodní články napsali Otakar Laxa, Jaroslav Dvořák, A. Stýblová ; praktickou část sestavil referát výživy Čsl. Červ. kříže .  Praha :  Čsl. Červený kříž,  1929 .  45 s.  
    kniha
  4. Chemie mléka a mléčných výrobků. Část povšechná. [I, Mléko] / Otakar Laxa .  V Praze :  Ministerstvo zemědělství rep. čsl.,  1928 .  392 s.  
    kniha
  5. Mikroskopie krmiv / napsal a kreslil Otakar Laxa .  Praha :  Ant. Purkrábek  Ministerstvo zemědělství,  1926  267 stran  
    Mikroskopie krmiv
  6. Chemie mléka a mléčných výrobků : metodika (zkoušení chemické a fyzikálné) / napsal Otakar Laxa .  Praha :  Ministerstvo zemědělství republiky Československé,  1925 .  276 s.  
    Chemie mléka a mléčných výrobků
  7. Jagurt / Otakar Laxa .  Praha :  Laktologický ústav,  1924 .  15 s.  
    kniha
  8. Máslařství : popis výroby smetany a másla se zvláštním zřetelem ke konsumní a mražené smetaně a s dodatkem o náhražkách másla / Otakar Laxa .  Praha :  Československé podniky tiskařské a vydavatelské,  1924 .  464 s.  
    Máslařství
  9. Zužitkování mlékařských odpadků : přehledné pojednání o způsobech zužitkovacích, jich patentech, se zvláštním zřetelem k technickému kaseinu a cukru mléčnému / napsal Otakar Laxa .  Praha :  Nákladem Československých podniků tiskařských a vydavatelských v Praze,  1923 .  172 s.  
    Zužitkování mlékařských odpadků
  10. Med československý : vlastnosti a složení u porovnání s medem jiných zemí / analysoval a napsal Otakar Laxa .  Praha :  Nákladem ministerstva zemědělství republiky Československé,  1923  115 stran  
    Med československý

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.