Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 9  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth p0061938^"
  1. Naši brouci / Josef Mařan ; ilustroval František Procházka .  Praha :  Albatros,  1972 .  398 s.  
    Naši brouci
  2. Naši brouci / Josef Mařan, František Procházka .  Praha :  Albatros,  1972 .  398 s   [1, z toho volných 1]
    kniha
  3. Milování v přírodě / Julius Komárek ; předml. Josef Mařan ; il. Eduard Hofman ; fot. V.J. Staněk .  Praha :  Státní zemědělské nakladatelství,  1969 .  236, [3] s.  
    Milování v přírodě
  4. Rok v přírodě / kolektiv autorů: Josef Dostál, Jan Hanzák, Jan Jeník, Miloslav Kopecký, Josef Kunský, Vladimír Landa, Otakar Leiský, Ivan Málek, Josef Mařan, Karel Novák, Miroslav Plavec, Josef Sadil, Václav Skuhravý, Zdeněk Šimek, Zdeněk Veselovský ; z rukopisného materiálu dodaného kolektivem autorů zpracoval a průvodní slova napsal Tomislav Neklan .  Praha :  Orbis,  1964  317 stran, 24 nečíslovaných stran obrazových příloh  
    Rok v přírodě
  5. Naši brouci / Josef Mařan .  Praha :  SNDK,  1963 .  405, [3] s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  6. Jak zvířata zabydlila zeměkouli / Naps. Josef Mařan ; Il. Václav Junek .  Praha :  Mladá fronta,  1960 .  293, [3] s.  
    Jak zvířata zabydlila zeměkouli
  7. Jak zvířata zabydlila zeměkouli / Josef Mařan .  Praha :  MF,  1957 .  272 s. [11] obr. příl. [6] map   [1, z toho volných 1]
    Jak zvířata zabydlila zeměkouli
  8. Ochrana československé přírody a krajiny. Díl II., (Část speciální) / za redakce Jaroslava Veselého napsali Odolen Kodym st., Vojen Ložek, Josef Mařan, František A. Novák, Ladislav Smolík, Jaroslav Veselý, Quido ZárubaČást všeobecná .  Praha :  Nakladatelství Československé akademie věd,  1954  706 stran  
    Ochrana československé přírody a krajiny
  9. Původ a složení zvířeny Československa / Josef Mařan .  Praha :  Orbis,  1953 .  116 s. [1] mapa   [1, z toho volných 1]
    Původ a složení zvířeny Československa


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.