Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 4  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth p0079484^"
  1. Technologie přípravy pokrmů. 1. / Hana Sedláčková, Pavel Otoupal .  Praha :  Fortuna,  2004 .  85 s., [8] s. barev. obr. příl.   [1, z toho volných 1]
    Technologie přípravy pokrmů
  2. Technologie přípravy pokrmů. 1. / Hana Sedláčková, Pavel Otoupal .  Praha :  Fortuna,  2002 .  85 s., [8] s. barev. obr. příl.   [1, z toho volných 1]
    Technologie přípravy pokrmů
  3. Společné stravování / Stanislav Gajdůšek, Jana Dostálová, Pavel Otoupal .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  1999 .  113, [14] s.   [1, z toho volných 1]
    Společné stravování
  4. Technologie přípravy pokrmů. I. / [zpracovali] Hana Sedláčková, Pavel Otoupal .  Praha :  Fortuna,  1998 .  85 s., [8] s. obr. příl.   [1, z toho volných 1]
    Technologie přípravy pokrmů


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.