Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 15  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth p0080842^"
  1. Senzorická analýza potravin / Ivo Ingr, Jan Pokorný, Helena Valentová .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  2007 .  101 s.   [1, z toho volných 1]
    Senzorická analýza potravin
  2. Základy výživy a výživová politika / Jan Pánek, Jan Pokorný, Jana Dostálová .  Praha :  Vydavatelství VŠCHT,  2002 .  219 s.   [1, z toho volných 1]
    Základy výživy a výživová politika
  3. Sensorická analýza potravin / Jan Pokorný, Helena Valentová, Zdeňka Panovská .  Praha :  Vydavatelství VŠCHT,  1998 .  95 s.   [1, z toho volných 1]
    Sensorická analýza potravin
  4. Sensorická analýza potravin : laboratorní cvičení / Jan Pokorný, Helena Valentová, František Pudil .  Praha :  VŠCHT,  1997 .  62 s.   [1, z toho volných 1]
    Sensorická analýza potravin
  5. Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti / Jan Pokorný .  Praha :  ÚZPI,  1997 .  195 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  6. Základy výživy a výživová politika / Jan Pokorný, Jan Pánek .  Praha :  VŠCHT,  1996 .  158 s.   [1, z toho volných 1]
    Základy výživy a výživová politika
  7. Základy výživy a výživová politika / Jan Pokorný, Jan Pánek .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická,  1995 .  144 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  8. Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti / Jan Pokorný .  Praha :  Ústav zemědělských a potravinářských informací,  1993 .  196 s.   [1, z toho volných 1]
    Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti
  9. Macrophyte Photosynthesis and Aquatic Environment / Jan Pokorný, Josef Petr Ondok .  Praha :  Academia,  1991 .  117 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  10. Chemical changes during food processing / Jiří Davídek, Jan Pokorný, Jan Velíšek .  Amsterdam :  Elsevier,  1990 .  448 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.