Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth p0009778^"
  1. Basic cooking : všechno, co potřebujete vědět, abyste uvařili rychle a dobře / Sabine Sälzerová, Sebastian Dickhaut ; [z německého originálu ... přeložila Dagmar Lieblová] .  Praha :  Ikar,  2002 .  168 s.   [2, z toho volných 1]
    Basic cooking
  2. S tlakovým hrncem snadno a rychle / Sabine Sälzer ; Z něm. přel. Tomáš Ondráček .  [Praha] :  Svojtka a Vašut,  1993 .  35 s   [1, z toho volných 1]
    kniha
  3. Die echte italienische Küche : Die besten Rezepte aus allen Regionen / Sabine Sälzer, Reinhardt Hess .  München :  Gräfe und Unzer,  1990 .  320 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.