Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 10  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth 0250971^"
  1. Thajská kuchyně / Stefanie Nickel ; fotografie: Wolfgang Schardt .  Praha :  Vašut,  2022  62 stran   [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    Thajská kuchyně
  2. Pečeme chleba : voňavý poklad z trouby / autorka: Anna Walz ; fotografie: Wolfgang Schardt .  Praha :  Vašut,  2019  64 stran   [1, z toho volných 1]
    Pečeme chleba
  3. Vaříme pro vegetariány : zeleninový zážitek bez hranic / autorka: Marianne Zunner ; fotografie: Wolfgang Schardt .  Praha :  Jan Vašut s.r.o.,  2017  64 stran   [2, z toho volných 2]
    Vaříme pro vegetariány
  4. Sushi : kultovní japonské jednohubky / autor: Hans Gerlach ; fotografie: Wolfgang Schardt .  Praha :  Vašut,  2016  62 stran   [1, z toho volných 1]
    Sushi
  5. 1 těstoviny - 50 omáček : lehké jídlo na každý den / autor: Martin Kintrup ; fotografie: Wolfgang Schardt .  Praha :  Jan Vašut s.r.o.,  2016  64 stran   [1, z toho volných 1]
    1 těstoviny - 50 omáček
  6. Moje skvělé recepty z francouzského bistra : šarmantní klasika i lahodné novinky / Anne-Katrin Weberová ; foto Wolfgang Schardt .  [Praha] :  Slovart,  [2015]  ©2015  192 stran   [3, z toho volných 1]
    Moje skvělé recepty z francouzského bistra
  7. Vaříme pro vegany / autor: Martin Kintrup ; fotografie: Wolfgang Schardt ; překlad: Hana Habartová .  Praha :  Vašut,  2015  64 stran   [1, z toho volných 1]
    Vaříme pro vegany
  8. Vegetariánská kuchyně pro labužníky / text Bettina Matthaeiová ; fotografie Wolfgang Schardt ; [z německého originálu ... přeložila Milada Burianová] .  Praha :  Ikar,  2013 .  200 s.   [1, z toho volných 1]
    Vegetariánská kuchyně pro labužníky
  9. Omáčky / Martina Kittler ; fotografie Wolfgang Schardt ; [přeložil Richard Kříž] .  Praha :  Grada,  2007 .  64 s.   [2, z toho volných 1]
    Omáčky
  10. Rafinované koření / Bettina Matthaei ; fotografie Wolfgang Schardt ; [přeložil Richard Kříž] .  Praha :  Grada,  2007 .  64 s.   [3, z toho volných 1]
    Rafinované koření


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.