Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 7  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth 0209130^"
  1. Cereální chemie a technologie II : sekundární zpracování obilovin - pekárenská technologie / Pavel Skřivan a kolektiv .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,  2022  173 stran   [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    Cereální chemie a technologie II
  2. Pekařská technologie. V., Moderní trendy v pekárenství / Martin Hanus, Eva Řehák Nováková, Pavel Skřivan, Petr Šedivý .  Praha :  Odborné nakladatelství a vydavatelství Pekař a cukrář s.r.o.,  2021  389 stran   [1, z toho volných 1]
    Pekařská technologie
  3. Cereální chemie a technologie : zpracování obilovin - mlýnská a těstárenská výroba / Marcela Sluková, Pavel Skřivan, Marie Hrušková .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,  2017  217 stran   [1, z toho volných 1]
    Cereální chemie a technologie
  4. Obiloviny a luštěniny / Radmila Dostálová, Jiří Horáček, Pavel Skřivan, Marcela Sluková .  Praha :  Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. a Potravinářská komora ČR v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny,  2016  31 stran   [1, z toho volných 1]
    Obiloviny a luštěniny
  5. Pekařská technologie. IV., Výroba jemného pečiva / Petr Šedivý, Martin Hanus, Eva Nováková, Radovan Smrž, Pavel Skřivan .  Praha :  Odborné nakladatelství a vydavatelství Pekař a cukrář s.r.o.,  2016  333 stran   [1, z toho volných 1]
    Pekařská technologie
  6. Pekařská technologie. III., Výroba běžného pečiva / Petr Šedivý, Martin Hanus, Eva Nováková, Pavel Skřivan .  Praha :  Odborné nakladatelství a vydavatelství Pekař a cukrář, s.r.o.,  2015  266 stran   [1, z toho volných 1]
    Pekařská technologie
  7. Cereální chemie a technologie I : cereální chemie, mlýnská technologie, technologie výroby těstovin / Josef Příhoda, Pavel Skřivan, Marie Hrušková .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,  2003 .  202 s.   [1, z toho volných 1]
    Cereální chemie a technologie I


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.