Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 4  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth 0329430^"
  1. Cereální chemie a technologie : zpracování obilovin - mlýnská a těstárenská výroba / Marcela Sluková, Pavel Skřivan, Marie Hrušková .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,  2017  217 stran   [1, z toho volných 1]
    Cereální chemie a technologie
  2. Výroba potravin a nutriční hodnota / Marcela Sluková a kolektiv .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,  2016  168 stran   [1, z toho volných 1]
    Výroba potravin a nutriční hodnota
  3. Obiloviny a luštěniny / Radmila Dostálová, Jiří Horáček, Pavel Skřivan, Marcela Sluková .  Praha :  Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. a Potravinářská komora ČR v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny,  2016  31 stran   [1, z toho volných 1]
    Obiloviny a luštěniny
  4. Chléb a pečivo / Josef Příhoda, Marcela Sluková, Jaromír Dřízal .  Praha :  Sdružení českých spotřebitelů pro Českou technologickou platformu pro potraviny,  2013 .  19 s.   [1, z toho volných 1]
    Chléb a pečivo


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.