Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 11  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth p0041801^"
  1. Moderní obsluha / Jiří Černý, Antonín Srkala .  Praha :  IQ 147,  1997  308 stran   [1, z toho volných 1]
    kniha
  2. Moderní obsluha / Jiří Černý, Antonín Srkala .  Praha :  Merkur,  1993 .  324 s.   [2, z toho volných 2]
    Moderní obsluha
  3. Práce číšníka u stolu hosta : dranžírování, flambování a dochucování / Antonín Srkala, Jiří Černý .  Praha :  Merkur,  1987 .  195 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  4. 100 a 1 pokrmů z tlakového hrnce / Antonín Srkala, Josef Kostínek ; il. Daniela Volfová-André .  Praha :  Merkur,  1984 .  83 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  5. 100 a 1 pokrmů z tlakového hrnce / Antonín Srkala, Josef Kostínek ; ilustrace Daniela Volfová-André .  V Praze :  Merkur,  1984  83 stran  
    100 a 1 pokrmů z tlakového hrnce
  6. Práce číšníka u stolu hosta : dranžírování, flambování a dochucování / Antonín Srkala, Jiří Černý .  Praha :  Merkur,  1982 .  199 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  7. Práce číšníka u stolu hosta : Dranžirování, flambování a dochucování / Antonín Srkala, Jiří Černý .  Praha :  Merkur,  1982 .  199 s., 15 s.obr. příl.  
    Práce číšníka u stolu hosta
  8. Flambování a dochucování pokrmů / Antonín Srkala .  Praha :  Merkur,  1976 .  77 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  9. Flambování a dochucování pokrmů / Antonín Srkala .  Praha :  Merkur,  1976 .  77 s.  
    Flambování a dochucování pokrmů
  10. Od Montrealu k Osace : čs. kuchyně na světové výstavě / Ladislav Koreček, Antonín Nestával, Antonín Srkala .  Praha :  SZdN,  1969 .  226 s, [5] s. obr. příl.   [1, z toho volných 1]
    kniha

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.