Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 4  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth 0430606^"
  1. Stanovení genetické diverzity u jedle bělokoré (Abies alba Mill.) na základě molekulárních analýz : certifikovaná metodika / Helena Cvrčková, Pavlína Máchová, Olga Trčková, Kateřina Vítová .  Strnady :  Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i.,  2023  36 stran   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Stanovení genetické diverzity u jedle bělokoré (Abies alba Mill.) na základě molekulárních analýz
  2. Metodika využití DNA markerů pro systém kontroly deklarovaného původu reprodukčního materiálu borovice lesní : certifikovaná metodika / Pavlína Máchová, Helena Cvrčková, Olga Trčková, Kateřina Vítová, Josef Cafourek, Ladislav Šimerda .  Strnady :  Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i.,  2022  39 stran   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Metodika využití DNA markerů pro systém kontroly deklarovaného původu reprodukčního materiálu borovice lesní
  3. Metodika využití DNA markerů pro systém kontroly deklarovaného původu reprodukčního materiálu buku lesního : certifikovaná metodika / Pavlína Máchová, Helena Cvrčková, Olga Trčková, Kateřina Vítová, Josef Cafourek, Ladislav Šimerda .  Strnady :  Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i.,  2022  40 stran   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Metodika využití DNA markerů pro systém kontroly deklarovaného původu reprodukčního materiálu buku lesního
  4. Metodické postupy charakterizace genetické diverzity u topolu černého (Populus nigra L.) s využitím mikrosatelitových markerů : certifikovaná metodika / Helena Cvrčková, Luďka Čížková, Pavlína Máchová, Kateřina Vítová .  Strnady :  Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i.,  2022  34 stran   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Metodické postupy charakterizace genetické diverzity u topolu černého (Populus nigra L.) s využitím mikrosatelitových markerů


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.