Výsledky vyhledávání
- Průvodce světem koření / Miloslava Jelínková, Jan Velíšek . Praha : [Miloslava Jelínková], 2023 223 stran [1, currently available 1, Access to Shelves 1]
- Biosynthesis of food components / Jan Velíšek, Karel Cejpek . Tábor : OSSIS, 2008 . 497 s. [1, currently available 1]
- Chemie potravin. 1 / Jan Velíšek . Tábor : OSSIS, 2002 . 331 s. [1, currently available 1]
- Chemie potravin. 2 / Jan Velíšek . Tábor : OSSIS, 2002 . 303 s. [1, currently available 1]
- Chemie potravin. 3 / Jan Velíšek . Tábor : OSSIS, 2002 . 343 s. [1, currently available 1]
- Chemie potravin. 1 / Jan Velíšek . Tábor : OSSIS, 1999 . 328 s. [1, currently available 1]
- Chemie potravin. 3 / Jan Velíšek . Tábor : OSSIS, 1999 . 342 s. [1, currently available 1]
- Chemie potravin. 2 / Jan Velíšek . Tábor : OSSIS, 1999 . 304 s. [1, currently available 1]
- Chemical changes during food processing / Jiří Davídek, Jan Pokorný, Jan Velíšek . Amsterdam : Elsevier, 1990 . 448 s. [1, currently available 1]