Výsledky vyhledávání
- Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích / Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv . Ostrava : Key Publishing, 2013 . 496 s. [1, z toho volných 1]
- Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob : [technologie potravin] / Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv . Ostrava : Key Publishing, 2012 . 494 s. [1, z toho volných 1]
- Přehled tradičních potravinářských výrob : technologie potravin / Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv . Ostrava : Key Publishing, 2012 . 569 s. [1, z toho volných 1]
- Co byste měli vědět o výrobě potravin? : technologie potravin / Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv . Ostrava : Key Publishing, 2009 . 536 s. [1, z toho volných 1]
- Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny : postupy na zásadách HACCP : nové předpisy EU : praktická příručka pro pracovníky resturací a účelového stravování zejména malých a středních provozoven stravovacích služeb / Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů . Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2006 . 101 s., [17] l. příl. [1, z toho volných 1]
- Výroba potravin a jejich uvádění do oběhu [elektronický zdroj] : každodenní pomůcka potravinářů / Bedřich Škopek, Michal Voldřich a kolektiv autorů . Praha : Dashöfer, 2004- . CD-ROM [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
- Výroba potravin a jejich uvádění do oběhu / Bedřich Škopek, Michal Voldřich a kolektiv autorů . Praha : Dashöfer, 2004- . sv. [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
- Bezpečnost pokrmů v gastronomii : HACCP : správná výrobní a hygienická praxe, aktuální legislativa : příručka pro pracovníky restaurací a účelového stravování / Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů . Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2004 . 183 s. [1, z toho volných 1]
- Systém kritických bodů (HACCP) v obchodě : příručka pro pracovníky potravinářských prodejen / Michal Voldřich, Marie Jechová, Marcela Kaudelová . Praha : České a slovenské odborné nakladatelství : Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR, 2004 . 73 s. [1, z toho volných 1]
- Komentované vydání ČSN ISO 15161:2003 : směrnice pro zavádění ISO 9001:2000 v potravinářském a nápojovém průmyslu / vypracoval kolektiv autorů Hrudka QES, Marie Jechová, Michal Voldřich . Praha : Český normalizační institut, 2003 . 70 s.