Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 15  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth p0007360^"
  1. Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích / Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv .  Ostrava :  Key Publishing,  2013 .  496 s.   [1, z toho volných 1]
    Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích
  2. Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob : [technologie potravin] / Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv .  Ostrava :  Key Publishing,  2012 .  494 s.   [1, z toho volných 1]
    Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob
  3. Přehled tradičních potravinářských výrob : technologie potravin / Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv .  Ostrava :  Key Publishing,  2012 .  569 s.   [1, z toho volných 1]
    Přehled tradičních potravinářských výrob
  4. Co byste měli vědět o výrobě potravin? : technologie potravin / Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv .  Ostrava :  Key Publishing,  2009 .  536 s.   [1, z toho volných 1]
    Co byste měli vědět o výrobě potravin?
  5. Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny : postupy na zásadách HACCP : nové předpisy EU : praktická příručka pro pracovníky resturací a účelového stravování zejména malých a středních provozoven stravovacích služeb / Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů .  Praha :  České a slovenské odborné nakladatelství,  2006 .  101 s., [17] l. příl.   [1, z toho volných 1]
    Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny
  6. Výroba potravin a jejich uvádění do oběhu [elektronický zdroj] : každodenní pomůcka potravinářů / Bedřich Škopek, Michal Voldřich a kolektiv autorů .  Praha :  Dashöfer,  2004- .   CD-ROM   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    kniha
  7. Výroba potravin a jejich uvádění do oběhu / Bedřich Škopek, Michal Voldřich a kolektiv autorů .  Praha :  Dashöfer,  2004- .   sv.   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    kniha
  8. Bezpečnost pokrmů v gastronomii : HACCP : správná výrobní a hygienická praxe, aktuální legislativa : příručka pro pracovníky restaurací a účelového stravování / Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů .  Praha :  České a slovenské odborné nakladatelství,  2004 .  183 s.   [1, z toho volných 1]
    Bezpečnost pokrmů v gastronomii
  9. Systém kritických bodů (HACCP) v obchodě : příručka pro pracovníky potravinářských prodejen / Michal Voldřich, Marie Jechová, Marcela Kaudelová .  Praha :  České a slovenské odborné nakladatelství : Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR,  2004 .  73 s.   [1, z toho volných 1]
    Systém kritických bodů (HACCP) v obchodě
  10. Komentované vydání ČSN ISO 15161:2003 : směrnice pro zavádění ISO 9001:2000 v potravinářském a nápojovém průmyslu / vypracoval kolektiv autorů Hrudka QES, Marie Jechová, Michal Voldřich .  Praha :  Český normalizační institut,  2003 .  70 s.  
    Komentované vydání ČSN ISO 15161:2003

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.