Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 26  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0207755 xodb^"
  1. Rodinné podniky ve světovém vinařství / Vojtěch Koráb .  Brno :  Akademické nakladatelství CERM,  2021  194 stran   [1, z toho volných 1]
    Rodinné podniky ve světovém vinařství
  2. Odrůdy bramboru a topinamburu Výzkumného ústavu bramborářského Havlíčkův Brod : rady pro spotřebitele a zahrádkáře, recepty k inspiraci / kolektiv autorů .  Havlíčkův Brod :  Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s.r.o. : Valkom, s.r.o.,  2018  27 stran   [1, z toho volných 1]
    Odrůdy bramboru a topinamburu Výzkumného ústavu bramborářského Havlíčkův Brod
  3. Vinohradnictví / Miloš Michlovský .  Rakvice :  Vinselekt Michlovský,  2017  922 stran   [1, z toho volných 1]
    Vinohradnictví
  4. Pěstujeme stolní odrůdy révy vinné / Pavel Pavloušek .  Praha :  Grada Publishing,  2017  128 stran, 24 nečíslovaných stran obrazových příloh   [2, z toho volných 1]
    Pěstujeme stolní odrůdy révy vinné
  5. Karel IV. a burgundské : tradice pěstování a pití burgundského vína v českých zemích od středověku dodnes / k vydání připravil Václav Žůrek .  Praha :  Univerzita Karlova,  2017  146 stran   [1, z toho volných 1]
    Karel IV. a burgundské
  6. Aktinobakteriální obecná strupovitost bramboru / Ervín Hausvater, Petr Doležal, Petra Baštová .  Havlíčkův Brod :  Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s.r.o.,  2016  11 stran   [1, z toho volných 1]
    Aktinobakteriální obecná strupovitost bramboru
  7. Metodika pro uchování genofondu jádrovin a peckovin pomocí moderních biotechnologických postupů : certifikovaná metodika / Jiří Sedlák, František Paprštein, Pavla Židová .  Holovousy :  Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský Holovousy s.r.o.,  2016  36 stran   [1, z toho volných 1]
    Metodika pro uchování genofondu jádrovin a peckovin pomocí moderních biotechnologických postupů
  8. Bio odrůdy révy vinné / Pavel Pavloušek .  Praha :  Grada Publishing,  2016  315 stran   [1, z toho volných 1]
    Bio odrůdy révy vinné
  9. Potenciál bílkovin hlíz brambor v rámci rodu Solanum / Jan Bárta a kolektiv .  České Budějovice :  Kurent,  2015  142 stran   [1, z toho volných 1]
    Potenciál bílkovin hlíz brambor v rámci rodu Solanum
  10. Rukověť pěstitele jarní pšenice : tradice, kvalita, budoucnost / [autoři Horčička P. ... et al.] .  České Budějovice :  Kurent,  2014 .  25 s.   [1, z toho volných 1]
    Rukověť pěstitele jarní pšenice

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.