Výsledky vyhledávání
- Ptáky starolapené : české středověké pochoutky / O.D. West . Praha : Stanislav Juhaňák - Triton, 2023 181 stran [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
- Rusko pohledem z kuchyně : jak budovat impérium nožem, naběračkou a vidličkou / Witold Szabłowski ; z polského originálu Rosja od kuchni. Jak zbudować imperium nożem, chochlą i widelcem přeložila Jaroslava Jiskrová . Praha : Dokořán, 2023 396 stran [1, z toho volných 0]
- Nagori : japonská kronika / Rjóko Sekiguči ; přeložila Helena Beguivinová . Praha : Argo, 2022 123 stran [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
- Kulinární tradice moravských a slezských regionů / Lucie Kubásková, Jana Jírovcová . Praha : Národní zemědělské muzeum, s.p.o., 2021 191 stran [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
- Jídlo pro radost : proč jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme / Eva Ferrarová . V Brně : Edika, 2021 238 stran [2, z toho volných 1]
- Retrojídlo : jak jsme jedli za socialismu / Martin Franc . V Brně : CPress, 2020 262 stran [2, z toho volných 1]
- Zvířata jsou k sežrání : lehce stravitelná psychologie karnismu a veganství / Eva Grestenbergerová . V Brně : CPress, 2020 200 stran [1, z toho volných 1]
- Z receptáře našich předků : lidová strava čtyř regionů : Jižní Čechy, Jižní Morava, Vysočina, Dolní Rakousko = Aus den Rezeptbüchern unserer Vorfahren : traditionelle Küche in vier Regionen : Südböhmen, Südmähren, Vysočina, Niederösterreich / kolektiv autorů: Jitka Katovská, Katina Lisá, Jiří Mačuda, Claudia Nemec, Dana Nováková, Markéta Skořepová, Silva Smutná, Josef Šuba, Alexandra Zvonařová ; překlad: Marie Maliňáková . Třebíč : Muzeum Vysočiny Třebíč, příspěvková organizace, 2020 135 stran [1, z toho volných 1]
- Vesmírné energie : dokonalost v jednoduchosti / Jarmila Průchová, Jaroslav Průcha . Praha : K4K Publishing, s.r.o., [2019] ©2019 159 stran [1, z toho volných 1]
- Pes, který jedl lanýže : příběhy a recepty z Umbrie / Suzanne Carreiro ; přeložila Alena Heroutová . Praha : Argo, 2018 397 stran [3, z toho volných 1]