Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 7  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0205233 xodb^"
  1. Česká rybí kuchyně, aneb, Kapr nejen o Vánocích / Lucie Kubásková, Jana Jakubská, Miroslav Čeněk .  Praha :  Národní zemědělské muzeum, s.p.o,  2020  120 stran   [1, z toho volných 1]
    Česká rybí kuchyně, aneb, Kapr nejen o Vánocích
  2. Zpracování ryb / Miroslav Merten .  Praha :  Informatorium,  2012 .  294 s., [10] s. obr. příl.   [1, z toho volných 1]
    Zpracování ryb
  3. Jakost a zpracování ryb / Ivo Ingr .  Brno :  Mendelova univerzita v Brně,  2010 .  102 s.   [1, z toho volných 1]
    Jakost a zpracování ryb
  4. Zpracování a zbožíznalství živočišných produktů / Jana Simeonovová, Ivo Ingr, Stanislav Gajdůšek .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  2003 .  122 s.   [1, z toho volných 1]
    Zpracování a zbožíznalství živočišných produktů
  5. Technika pro zpracování živočišných produktů I / Jan Mareček, Bořivoj Groda, Luboš Sychra .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  1996 .  157 s.   [1, z toho volných 1]
    Technika pro zpracování živočišných produktů I
  6. Technika pro zpracování živočišných produktů II / Jan Mareček, Bořivoj Groda, Luboš Sychra .  Brno :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  1996 .  110 s.   [1, z toho volných 1]
    Technika pro zpracování živočišných produktů II
  7. Technika zpracování zemědělských produktů : dodatky I / Bořivoj Groda a kol. .  Brno :  Vysoká škola zemědělská,  1993 .  214 s., 23 s. obr. příl.   [1, z toho volných 1]
    kniha


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.