Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0216172 amg^"
  1. Metody technické mikrobiologie / Bohumil Sikyta .  Praha :  SNTL - nakladatelství technické literatury,  1978 .  327 s.  
    Metody technické mikrobiologie
  2. Technologie kvasného průmyslu. Vinařství / napsal Štěpán Dvořák za účasti K. Pietschmanna .  Praha :  nákladem Československé společnosti chemické,  V komisi knihkupectví L. Součka  1930  307 stran, 7 nečíslovaných listů obrazových příloh  
    Technologie kvasného průmyslu
  3. Příprava umělých kvasnic vinopalnických / líčí na základě mnoholetých zkušeností Josef Reis .  V Praze :  J. Reis,  1883 .  38 s.  
    Příprava umělých kvasnic vinopalnických
  4. Ueber die Obergährung von Bierwürzen / von Ant. Bělohoubek .  Prag :  Verlag des Brauindustrie-Vereines im Königr. Böhmen : In Kommission von Fr. Řivnáč,  1881 .  20 s.  
    Ueber die Obergährung von Bierwürzen
  5. Výroba lisovaného droždí : jakož i strojených kvasnic tekutých pro pekaře, kupce, sládky a vinopaly, konečně o kvašení bramborových, obilních a melasových zápařek bez kvasnic / sepsal Antonín Markl .  V Praze :  Nákladem kněhkupectví Mikuláše a Knappa,  1877 .  93 s.  
    Výroba lisovaného droždí
  6. Úvahy o lisovaném droždí / podává Antonín Bělohoubek .  V Praze :  J. Otto,  1876 .  18 s.  
    Úvahy o lisovaném droždí


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.