Výsledky vyhledávání
- Metody technické mikrobiologie / Bohumil Sikyta . Praha : SNTL - nakladatelství technické literatury, 1978 . 327 s.
- Technologie kvasného průmyslu. Vinařství / napsal Štěpán Dvořák za účasti K. Pietschmanna . Praha : nákladem Československé společnosti chemické, V komisi knihkupectví L. Součka 1930 307 stran, 7 nečíslovaných listů obrazových příloh
- Příprava umělých kvasnic vinopalnických / líčí na základě mnoholetých zkušeností Josef Reis . V Praze : J. Reis, 1883 . 38 s.
- Ueber die Obergährung von Bierwürzen / von Ant. Bělohoubek . Prag : Verlag des Brauindustrie-Vereines im Königr. Böhmen : In Kommission von Fr. Řivnáč, 1881 . 20 s.
- Výroba lisovaného droždí : jakož i strojených kvasnic tekutých pro pekaře, kupce, sládky a vinopaly, konečně o kvašení bramborových, obilních a melasových zápařek bez kvasnic / sepsal Antonín Markl . V Praze : Nákladem kněhkupectví Mikuláše a Knappa, 1877 . 93 s.
- Úvahy o lisovaném droždí / podává Antonín Bělohoubek . V Praze : J. Otto, 1876 . 18 s.