Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0220413 xodb^"
  1. Mikrobiologie potravin - praktická cvičení II. : metody stanovení mikroorganismů v potravinách / Cupáková Šárka, Karpíšková Renáta, Necidová Lenka .  Brno :  Veterinární a farmaceutická univerzita,  2010 .  108 s.   [1, z toho volných 1]
    Mikrobiologie potravin - praktická cvičení II
  2. Hygiena a technologie mléka a mléčných výrobků : praktická cvičení / Bohumíra Janštová a kolektiv .  Brno :  Veterinární a farmaceutická univerzita,  2009 .  2 sv. (84, 65 s.)  
    Hygiena a technologie mléka a mléčných výrobků : praktická cvičení. I
    Hygiena a technologie mléka a mléčných výrobků : praktická cvičení. II
    Hygiena a technologie mléka a mléčných výrobků
  3. Mikrobiologie potravin - praktická cvičení I. : obecná mikrobiologie / Cupáková Šárka, Dušková Marta, Karpíšková Renáta .  Brno :  Veterinární a farmaceutická univerzita Brno,  2008 .  55 s.   [1, z toho volných 1]
    Mikrobiologie potravin - praktická cvičení I
  4. Hygiena a technologie mléka a mléčných výrobků : návody k praktické výuce v mlékařské dílně / Bohumíra Janštová, Josef Holec .  Brno :  Veterinární a farmaceutická univerzita,  2004 .  71 s.   [1, z toho volných 1]
    Hygiena a technologie mléka a mléčných výrobků
  5. Praktická cvičení z hygieny a technologie mléčných výrobků / Jindra Lukášová a spol. .  Brno :  Veterinární a farmaceutická univerzita,  2003 .  51 s.   [1, z toho volných 1]
    Praktická cvičení z hygieny a technologie mléčných výrobků


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.