Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0225115 amg^"
  1. Technologie výroby potravin rostlinného původu : pro kombinované studium / Jan Hrabě, František Buňka, Ignác Hoza .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2007 .  189 s.  
    Technologie výroby potravin rostlinného původu
  2. Základy ekonomiky výživy pro kombinované studium / Václav Novák, František Buňka .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati,  2006 .  121, [18] s.  
    Základy ekonomiky výživy pro kombinované studium
  3. Ekonomika výživy a výživová politika I. / František Buňka, Václav Novák, Helena Kadidlová .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2006 .  159 s.  
    Ekonomika výživy a výživová politika I


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.