Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 7  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0225115 xodb^"
  1. Mlékárenská technologie I. / František Buňka ... [et al.] .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2013 .  258 s.   [1, z toho volných 1]
    Mlékárenská technologie I
  2. Základní principy výroby tavených sýrů = Basic principles of processed cheese production : monografie / František Buňka, Leona Buňková, Stanislav Kráčmar .  Brno :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně,  2009 .  70 s.   [1, z toho volných 1]
    Základní principy výroby tavených sýrů
  3. Senzorická analýza potravin I. / František Buňka, Jan Hrabě, Bohumír Vospěl .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2008 .  145 s.   [1, z toho volných 1]
    Senzorická analýza potravin I
  4. Senzorická analýza potravin II. : statistické metody / Oldřich Kříž, František Buňka, Jan Hrabě .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati,  2007 .  127 s.   [1, z toho volných 1]
    Senzorická analýza potravin II
  5. Ekonomika výživy a výživová politika II. : vývoj zemědělské politiky EU a ČR / Václav Novák, Helena Kadidlová, František Buňka .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2006 .  117 s.   [1, z toho volných 1]
    Ekonomika výživy a výživová politika II
  6. Základy ekonomiky výživy / Václav Novák, František Buňka .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2005 .  119, [60] s.   [1, z toho volných 1]
    Základy ekonomiky výživy
  7. Legislativa a řízení jakosti v potravinářství / Jan Hrabě, František Buňka, Otakar Rop .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2005 .  173 s.   [1, z toho volných 1]
    Legislativa a řízení jakosti v potravinářství


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.