Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 14  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0225124 amg^"
  1. Metodiky chemických rozborů pro hodnocení kvality odrůd : jednotné pracovní postupy / František Novotný .  Brno :  Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský Brno, Odbor odrůdového zkušebnictví,  2006 .  4 sv. (205, 206, 205, 202 s.)  
    kniha
  2. Vědecké informace a knihovnictví : pro III. ročník středních knihovnických škol : studijní obor vědecké informace a knihovnictví / Milada Ulbrichová, Danuše Helbichová. .  Praha :  Státní pedagogické nakadatelství,  1986.  163 stran  
    Vědecké informace a knihovnictví
  3. Vzorník plemen drůbeže / Václav Žoha a kolektiv ; autoři fotografií Hana Šolínová, Helmuth Marks ; autor perokreseb Emil Kotrba .  Praha :  Státní zemědělské nakladatelství,  1979  188 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh  
    Vzorník plemen drůbeže
  4. Metody rozboru a hodnocení systémů člověk-stroj / autoři: Oldřich Matoušek, Zdeněk Zastávka .  Praha :  SNTL,  1977 .  176, [1] s.  
    Metody rozboru a hodnocení systémů člověk-stroj
  5. Ergonomické parametry / Miroslav Šmíd .  Praha :  SNTL,  1977 .  195, [1] s.  
    Ergonomické parametry
  6. Nerudné nerostné suroviny / Adolf Polák .  Praha :  SNTL - Nakladatelství technické literatury,  1972  390 stran  
    Nerudné nerostné suroviny
  7. Seznam platných oborových norem : stav k ... .  Praha :  Vydav. úřadu pro normalizaci a měření,  1965-1966 .  2 sv.  
    nerozpoznán
  8. Ekonomické problémy revize výkonových norem / Zdeněk Mošna .  Praha :  Práce,  1961 .  182 s.  
    Ekonomické problémy revize výkonových norem
  9. Zkoušení ropy a jejích produktů / Jiří Helm .  Praha :  Státní nakladatelství technické literatury,  1957  387 stran  
    Zkoušení ropy a jejích produktů
  10. Normalisace ve strojírenství / A.I. Baranov, V.V. Kuzmin ; přeložil Jiří Hrubý .  Praha :  Průmyslové vydavatelství,  1951 .  167 s.  
    Normalisace ve strojírenství

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.