Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 4  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0228746 xave^"
  1. Metodika pro určení obsahu čisté svalové bílkoviny v masných výrobcích : uplatněná certifikovaná metodika / Monika Jírů, Vladimír Kocourek, Jana Hajšlová, Milena Stránská .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,  2018  1 CD-ROM (34 stran)   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Metodika pro určení obsahu čisté svalové bílkoviny v masných výrobcích
  2. Metoda pro analýzu aminokyselin v hydrolyzátech bílkovin a potravinářských matricích : uplatněná certifikovaná metodika / Monika Jírů, Milena Zachariášová, Jana Hajšlová .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,  2015  1 CD-ROM (22 stran)   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Metoda pro analýzu aminokyselin v hydrolyzátech bílkovin a potravinářských matricích
  3. Metoda pro stanovení profilu triacylglycerolů hovězího a vepřového masa a rychlá screeningová metoda pro detekci přídavku sóji do masa a masných výrobků [elektronický zdroj] : certifikovaná metodika / Jana Hajšlová ... [et al.] .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,  2013 .  1 CD-ROM   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Metoda pro stanovení profilu triacylglycerolů hovězího a vepřového masa a rychlá screeningová metoda pro detekci přídavku sóji do masa a masných výrobků
  4. Metoda pro stanovení profilu triacylglycerolů sladkovodních a mořských ryb [elektronický zdroj] : certifikovaná metodika / Jana Hajšlová ... [et al.] .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,  2013 .  1 CD-ROM   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Metoda pro stanovení profilu triacylglycerolů sladkovodních a mořských ryb


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.