Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 2  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0232282 xodb^"
  1. Technologie výroby potravin živočišného původu : bakalářský směr / Jan Hrabě, Pavel Březina, Pavel Valášek .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati,  2006 .  180 s.   [1, z toho volných 1]
    Technologie výroby potravin živočišného původu
  2. Teoretické principy konzervace potravin I. Hlavní konzervárenské suroviny / Otakar Rop, Pavel Valášek, Ignác Hoza .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati,  2005 .  130 s.   [1, z toho volných 1]
    Teoretické principy konzervace potravin I


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.