Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 2  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0238966 xodb^"
  1. Příručka správné hygienické praxe při prodeji potravin v maloobchodě / QUALIMENT, pobočka České potravinářské společnosti .  Praha :  České a slovenské odborné nakladatelství,  2007 .  85 s.   [1, z toho volných 1]
    Příručka správné hygienické praxe při prodeji potravin v maloobchodě
  2. Systém kritických bodů (HACCP) v obchodě : příručka pro pracovníky potravinářských prodejen / Michal Voldřich, Marie Jechová, Marcela Kaudelová .  Praha :  České a slovenské odborné nakladatelství : Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR,  2004 .  73 s.   [1, z toho volných 1]
    Systém kritických bodů (HACCP) v obchodě


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.