Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0252998 amg^"
  1. IDF symposium on cheese: ripening, characterisation & technology : Prague, Czech Republic, March 21-25, 2004 : [book of abstracts] / FIL - Féderation internationale de laiterie, IDF - International Dairy Federation .  Praha :  Galén,  [2004] .  152 s.  
    IDF symposium on cheese: ripening, characterisation & technology
  2. Nastol'naja kniga po moločnomu chozjajstvu / sostavil V.A. Medvedev .  Praga :  Knigoizdatel'stvo "Chutor",  Lingva  1925  220 stran  
    Nastol'naja kniga po moločnomu chozjajstvu
  3. Sýrařství : popis výroby a úpravy sýra jako potraviny / napsal Otakar Laxa .  Praha :  Nákladem Podniků tiskařského a vydavatelského družstva rolnického v Praze,  1915 .  504 s.  
    Sýrařství


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.